Tre kulturoplevelser hvor du kan tage din hund med

433

Livet med kæledyr er fantastisk. Der er masser af muligheder for at blive underholdt og ikke mindst blive beriget med godt selskab. Nogle gange kan et kæledyr dog også være lidt af en hindring for dit sociale liv. Ofte kan du blive nødt til at sige nej til oplevelser, hvis ikke du for eksempel kan få din hund passet. Dette er enormt ærgerligt. Derfor er der i denne artikel samlet tre spændende kulturoplevelser, hvor du kan tage din hund med.

Zoologisk have

Ønsker du at få en fantastisk dag i selskab med dyr fra hele verden, er Zoologisk have det rette sted at tage hen. I Zoo får du muligheder for at bruge en dag udenfor, mens du vandrer rundt og besøger alt fra elefanterne til pingvinerne. Zoologisk have er et fremragende sted at bruge din dag, og så er der ingen restriktioner i forhold til din hund. Den må du nemlig gerne tage med i snor. Der er derfor ikke noget problem i at bruge din dag i selskab med en god kammerat og din hund. 

Gadekoncerter

I sommerens måneder er der ofte koncerter på gader og stræder. Så ligegyldig om du er til jazz, pop eller noget helt tredje, er der mulighed for at få tilfredsstillet ørerne i løbet af sommeren. Gadekoncerter foregår naturligvis på gaden. Dette betyder også, at du har mulighed for at tage din hund med. 

Hvis den gør meget, er det naturligvis til gene for de andre koncertgængere, og du bør derfor flytte dig. Hvis din hund derimod har det fint med høj musik, er det en fremragende måde at tilbringe en lun sommeraften på.

Danske slotte

I Danmark har vi mange flotte slotte, der er værd at besøge. Heldigvis for os danskere har mange slots- og godsejere valgt at slå dørene op, så alle har mulighed for at besøge de prægtige bygningsværker. Du kan naturligvis ikke få din hund med ind på slottet, men ofte hører der store og flotte slotshaver til. Disse haver er hyggelige og emmer af god stemning. Har du lyst til at tage på picnic og have din hund med, er der altså fine muligheder for dette. 

Når du skal have noget at spise, skal din hund selvfølgelig også. Du kan gøre opholdet ekstra festlig ved at tage en foderbold med → Kilde: Canem.dk. Tryk på linket og læs om foderbolde til din hund. Det gør turen sjovere din hund!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *