Besøg kulturen og få en succesrig første date

433

Når du som ung færdes på diverse datingsider, kan det blive en smule trivielt at tage på dates. Ofte er dine dates nemlig kedelige og korte. I kommer ikke ordentligt ind på hinanden, og det bliver kun til et akavet kram efter en halvdårlig kop kaffe. 

Netop derfor er det en fremragende ide at tænke kreativt, når det kommer til første date. Læs videre her og få tre gode ideer til en kreativ date, der både rummer glæde, kultur og forhåbentlig en date nummer to.

Koncert

Koncerter er en fantastisk oplevelse. Der er bare noget ved live-musik. Følelsen af at være fælles om noget, kan frembringe stærke følelser. Det skal du udnytte på din date. Find derfor ud af, hvilken musiksmag din date har. Måske er i tosset med den samme kunstner? Hvis det er tilfældet, er det bare med at komme afsted. 

Udover de store følelser ved en koncert, så er der også andre fordele. Hvis det er første date, kan en koncert også gøre stemningen lidt mere stille og rolig. At drikke en kop kaffe og kigge en anden person i øjnene for første gang, kan blive en smule anspændt. Ved en koncert ved I, hvad I skal. I har derfor med sikkerhed noget at tale om. Når musikken så først spiller, skal I heller ikke foretage jer noget, andet end at lytte til den gode musik og nyde hinandens selskab.

Ulempen ved koncerter er naturligvis også, at du måske ikke får snakket nok med din date. Derfor kan en middag inden koncerten være en god ide. Så er I sikre på, at der er lidt tid til at lære hinanden at kende.

Museum 

Det er en bred misforståelse, at museer er kedelige. Ja, faktisk er det lidt ligesom at sige, at du ikke kan lide kage. Det kan man jo ikke, når der er så mange forskellige muligheder. Det samme gælder med museer. Der findes nemlig alverdens forskellige typer af museer. Så ligegyldig hvilken interesse du og din date har, så er der helt sikkert et museum, der kan interessere jer og underholde jer.

Museer er helt sikkert en god ide til første date. Ja, faktisk til hvilken som helst date. Der er nemlig masser at tale om. Hver gang I bevæger jer videre til næste værk, er der mulighed for at stoppe op og undre sig. At beskue et værk vækker nemlig ofte en følelse. Det kan være alt fra begejstring til væmmelse. Men der kommer helt sikkert en følelse. Denne følelse kan I snakke om helt uden, at det virker unaturligt. Og det er vel essensen af en god date. Altså at kunne føle sig fri og afslappet til at tale med et nyt menneske.

Udforsk byens gader

Som skrevet tidligere, kan det blive lidt akavet at kigge et nyt menneske i øjnene i en time over en kop kaffe. Det er nemlig meget følsomt at kigge direkte ind i øjnene på et andet menneske. Derfor kan det være rart at gå en tur og være i bevægelse. På den måde bliver stemningen lettere og mere fri.

Det gode, ved at bevæge sig, er også at I får muligheden for at se en masse natur, bygninger og ikke mindst mennesker. Det giver nemlig altid anledning til at snakke om, hvor forskellige vi er som mennesker. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *